

Roaring Spring PACKHOPE Experience 45,000 Rice & Bean Meals

Roaring Spring Project Organizers: John Nothwang/Christine Ebersole

PACKHOPE Experience Coordinator: Steve Baker

Unto Leaders: Fred, Dana, Don & Rhonda, Chris & Lisa, Mel

FRIDAY, April 5

- 2:00pm 2 Trucks (Dana, Steve & Mel) and minivan (Chris & Lisa) depart the GLC
 - Fred and Don & Rhonda arrive in personal vehicles.
- 4:30pm Arrive @ Roaring Spring ARCH 714 Rockingham Ave, Roaring Spring, PA 16673
 - Load-in & Set-up

5:30pm - Leadership Dinner & Training

- 10 RS Coaches and 7 Unto Trainers
 - Sealing Table Training Video: https://vimeo.com/867193771/e345836cfb?share=copy

Warehouse "In" Trainers:		Don & Chris			
RS Coaches:			_ &		
Sealing Table Trainers:		Fred, Rhonda & Lisa			
RS Coaches:			.		
		,			
Warehouse "Out"	Trainers:	Mel 8	λ Dana		
RS Coaches:			_ &		

6:30-7:30pm - Full Set-up and Run through

*The Unto Team is staying in a nearby Vrbo rental - 18816 Raystown Rd, James Creek, PA, 16657

SATURDAY, April 6

8:00am - Unto Trainers and RS Coaches Return to Review and Pray

 3 sessions of up to 80 volunteers per session. Scheduled for 2hr sessions, but we hope to end earlier to allow for more time for reset and rest between.

SESSION 1: 9:00-11:00am

8:45 - Volunteer Check-in

As people arrive, they will be directed to put on hairnets and apply handwash.

Prioritize ~12 in Warehouse roles, then teams of 5-7 at each of 12 Sealing Tables.

Teams will be escorted by a Coach and given instructions to begin.

Music will begin soft and gradually increase in pace and volume.

• Playlist: https://open.spotify.com/playlist/74TidiPltfRTyAVBfiCNMZ?si=05a45b7f16e14998

9:30 - Midpoint Welcome

After everyone is in the room and trained, we will pause for an official welcome.

A Roaring Spring leader can greet everyone and introduce the Unto overview video - https://vimeo.com/846637844

Following the video, Steve Baker will share a story, review training tips and then, "Back to work and we will wrap up together a little before 10:30."

10:35 - Announce 15-Minute Countdown

Start countdown video - https://vimeo.com/285879459/b21578e6b2

10:45 - 5 Minutes to Go

Announce "Last Song" – begin to finish up and we will gather to wrap up together.

10:50 - Wrap-up

Gather everyone around a completed pallet of meals

Share impact story and pray for those who will receive the meals.

RESET & Leader Snack

Leadership review and suggested adjustments for Session 2

SESSION 2: 11:30am-1:30pm

11:15 - Volunteer Check-in

Playlist: https://open.spotifv.com/playlist/3aPTvalXhV02Xe8HvxHecM?si=b6166086f55145e6

11:45 - Midpoint Welcome

1:05 - Announce 15-Minute Countdown

Start countdown video - https://vimeo.com/285879459/b21578e6b2

1:15 - 5 Minutes to Go

1:20 - Wrap-up

SESSION 3: 2:00-4:00pm

1:45 - Volunteer Check-in

• Playlist: https://open.spotifv.com/playlist/3aPTyalXhV02Xe8HyxHecM?si=b6166086f55145e6

2:30 - Midpoint Welcome

3:35 - Announce 15-Minute Countdown

Start countdown video - https://vimeo.com/285879459/b21578e6b2

3:45 - 5 Minutes to Go

3:50 - Wrap-up

Load Out & Clean Up

Steve and Dana may stay a second night and drive the trucks back to Unto on Sunday.